hauges.dk er under opbygning

Vores side på Internettet



hauges.dk-top

Pæretærte

Ingridienser:
  • 100 g smør
  • 100 g sukker
  • 250 g mel
  • 2 tsk vanillesukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 75 g hakkede mandler
  • 1 æg
Fremgangsmåde:
  1. Smør, sukker og vanillesukker røres sammen.
  2. De hakkede mandler tilsættes og blandes i.
  3. Æg tilsættes og blandes i smør, sukker og mandel massen.
  4. Mel og bagepulver tilsættes og dejen samles.
  5. Dejen fordeles i en smurt tærteform (bagepapir kan også bruges).
  6. De halverede pærer lægges oven på dejen og tærten drysses med sukker
  7. Bages i 45 minutter ved 180o i varmluftsovn.
Serveres med flødeskum og/eller Creme fraiche