hauges.dk er under opbygning

Vores side på Internettet



hauges.dk-top

Amerikanske pandekager (pancakes)

Ingridienser:
  • 375 g mel
  • 4-5 spsk. sukker
  • 11/2 tsk. salt
  • 6 tsk. bagepulver
  • 3 æg
  • 3,75 dl sødmælk
  • 2 spsk. smør
Fremgangsmåde:
  1. De tørre ingridienser sigtes i en røreskål.
  2. ægene og halvdelen af mælken tilsættes og piskes godt.
  3. Resten af mælken tilsættes under omrøring og pas på at dejen ikke bliver for tynd. Man
    skal kunne have 3 pandekager på en 30 cm slip let pande uden at de løber sammen.
  4. Smørret smeltes og piskes i dejen (pisk gerne 1 minut).
  5. Pandekagerne steges på en ikke alt for varm pande som kun smøres ganske lidt (tør
    overskydende smør af panden med køkkenpapir) inden stegningen.
Serveres med Aunt Jermina sirup og syltetøj